top of page
Par meditera
Massage: Bild

VÄLMÅENDE OCH HÄLSA

Känn dig som hemma - hållbarhet är när jag, andra och hela planeten mår bra

MASSAGE

Massage hjälper mot trötta, ömma och spända muskler. Genom att bearbeta muskler, hud och bindväv med en djupgående massage mjukar man upp och motverkar spänningar och smärttillstånd i kroppen, ökar cirkulationen av blod och lymfa samt ökar utsöndring av vätska och slaggprodukter i kroppen. Välj mellan behandlande, avslappnande och Hot Stone Massage.

JIN SHIN JYUTSU

Jin Shin Jyutsu är en skonsam japansk läkekonst, där man fokuserar på 26 punkter eller områden på kroppen där energi lätt stagnerar. Behandlingen sker genom lätt, mjuk, inkännande beröring. Behandlingen är stillsam, och meditativ som ger en djup meditativ avslappning

ZHINENG QIGONG

Zhineng Qigong är en modern och effektiv metod grundad på en mångtusenårig träningsform från den kinesiska läkekonsten. Grundaren är den kinesiske professorn Pang Ming, utbildad inom både kinesisk och västerländsk medicin. Med denna träning utvecklar du din förmåga till avspänning, får ett  lugnare sinne och bygger upp din mentala styrka. Du får ökad kroppskännedom, ökad förmåga till återhämtning och en starkare och rörligare kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och du får mer energi i din vardag.

YOGA

Yoga har något att erbjuda alla oavsett ålder, förmåga, form, storlek eller hälsotillstånd. Genom mjuka övningar och djup avkoppling hjälper jag dig att fördjupa medkänsla för dig själv, för att hitta lätthet och samband mellan kropp, sinne, andetag och själ. 


Under yogapassen fokuserar vi på: 

Asana: fysiska positioner för kroppen

Pranayama: andning 

Avslappning och meditation 

Massage: Lista
Studying at Home

DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG

Förflytta dig framåt med Kvanne Natur & Hälsa

Känner du dig fast? Vilsen? Vill utvecklas och nå dina mål eller förverkliga dina drömmar? Var och en av oss går igenom tuffa tider på olika sätt med olika omständigheter, som vi kan vända det till en ny början för ett liv fullt av lycka. Jag är certifierad coach för personlig utveckling med många års erfarenhet, och mitt uppdrag är att genom frågor, ge verktyg och vara ett stöd som finns där när du hittar din potential, gör förändringar och förverkligar.

Massage: Välkommen
Helping Hand
Massage: Bild
bottom of page