top of page
  • Skribentens bildKvanne Natur, Hälsa & Coachning

Till kvinnan


Hur ofta kan du höra dessa tankar inom dig? Hjälp! Jag är en röra! Fixa mig! Hur ofta får du höra vad som är fel på dig och att du inte är tillräckligt bra? Hur ofta känner du instabilitet och osäkerhet och jagar en ouppnåelig perfektion? Hur ofta känner du att du inte duger? Hur ofta får du höra från män att du är aldrig nöjd? Att du vill ha mer kommunikation, mer närhet, mer närvaro, mer av allt möjligt? Hur ofta försöker du anpassa dig genom att inte vara för mycket, prata och synas lagomt, vara i tid, passa upp, välja det du gör och hur det gör det för att det ska passa andra?


Det dränerar från energi. Du har länge varit en gåta: höljda i mystik, missförstådd, både önskad och förträngd, respekterade, hedrade, förenklade, manipulerade, efterlysta, förtryckta, erövrade, bannlysta i olika sammanhang, ej välkommen i olika nätverk, ovillkorligt älskade. Spektrumet är brett av slöjor som satts på dig.


Det är dags att dra bort slöjan och verkligen släppa taget om förväntningar på vem och hur man ska vara. Att hitta igen till dina önskningar, behov, visioner, kreativitet, perspektiv, drömmar och allt annat som omfattar det feminina.


Du är en kvinna som är kraftfull, graciös, dynamisk, stark, andlig varelse inställd på din inre frekvens som justerar och balanserar ditt flöde. Du ställer in din inre kanal i balans till din högsta vibration, ren kärlek. Du är en vacker varelse, vital och tillfredsställd. Du har självkänsla, utstrålning, en glöd och flöde, en nåd att möta livets utmaningar, livets övningar ger disciplin och gör dig till mästare. Du lever i samklang med livet. I din kärna är du djupt känslig, sårbar, vidöppen, kraftfull, full av kärlek och intensivt levande.


Bejaka din längtan efter en djup kärlek, en dynamisk relation till män som till hela livet. Hitta tillbaka till det vilda, det ej tämdja kraften som finns i det feminina, passionen, föränderligheten som finns naturligt i din kvinnliga cykel. Hitta tillbaka till det vibrerande, kraftfulla, det fria flödet av energi och vitalitet. Du är kärlek i din kärna. Kärleken skiner som ljus som andra ser genom dig. Ditt hjärta vill ge och få kärlek i fullkomlighet, det är ditt hjärtas djupaste önskan.


Vänta inte längre för att helt komma tillbaka till den feminina kraften och mysteriet inom dig.

Medan du väntar, så kan det vara så att du tappar kontakten med hjärtat, stänger av dig, blir spänd och tankarna snurrar. Oavsett om du väntar på din tur i livet, att bli förstådd och sedd av män privat eller i yrkesliv, så kan du vara här och nu.


Tävla inte med dina systrar i livet, bilda nätverk och stötta varandra för att skapa balans mellan det feminina och maskulina. Lär dig att inte förminska dig själv när du får kommenterar. Lär dig bejaka dig själv, det naturliga flödet av kärlek som du är, naturlig som livet.


Fortsätt att fördjupa din heliga union inom dig och släpp eventuella tankar på att någon ska se dig och komma och rädda dig. Ingen behöver rädda dig. Du är hel, vacker och kompetent med ett brett spektrum av feminin energi inom dig. Lär dig att mer och mer uttrycka hela dig. Han får hela dig, inte anpassad till hans version av vad en kvinna är för honom. På så sätt blir det mer sant.


Sluta tryck ner dig själv, anpassa dig för andra och trycka ner dina egna behov. Våga gå bortom trygghetszonen och visa mer och mer av din kraft, skönhet och ofantliga djup. Fortsätt vara ödmjuk och omtänksam fylld med respekt och acceptans - precis som du själv vill bli bemött.


Lär dig att vara i din fantastiska och heliga kropp. Ja, hela din kropp är helig och levande.


Döm inte männen. Män har en resa att göra. Du också. Mannens inre resa kan se annorlunda ut än din. Tillåt dig att leva och visa hela spektrumet av din rena feminina energi. Livet får hela dig. Livet behöver dig. När hela du vibrerar - attraherar du det du vill ha närmast i ditt liv.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page